PREUS DONA'T D'ALTA
Pots donar-te d'alta online!
Si vols ser el titular d'un abonament individual o familiar, pots donar-te d'alta a través d'internet en un màxim de 3 passos!
Només si vius a Vila universitària o ets familiar no titular de l'abonament, hauràs de fer tot el procés presencialment.
PAS 1 identificar el teu perfil d'abonat
Hi ha diferents tarifes, depenent de si ets comunitat universitària, tens algun vincle amb la UAB o si només vols venir al SAF en horari especial.

Identifica el teu perfil i pensa la quota que més t'interessa!
PAS 2 estar donat d'alta a la base de dades i activat a la secretaria virtual
Si alguna vegada t'has inscrit en activitats del SAF o ja hi has estat abonat anteriorment, estaràs enregistrat a la base de dades i només cal que activis ara el teu compte d'usuari de SAF online!

Activa el teu compte de SAF online

Si és la primera vegada que véns al SAF, has de registrar-te a la base de dades i després seguir les instruccions que rebràs per correu electrònic per accedir al servei SAF online

Registra't a la base de dades

PAS 3 abonament i pagament
ATENCIÓ: LES ALTES ONLINE ESTAN TEMPORALMENT DESACTIVADES FINS A NOU AVÍS.

Dins del servei SAF online has de seleccionar el menú Abonament: Nou abonament i triar l'opció que més s'adapti a les teves circumstàncies.

Hauràs d'introduir les dades bancàries de domiciliació. Si no ets el titular del compte corrent, necessitaràs una ordre SEPA de domiciliació.

Descarrega't l'ordre SEPA de domiciliació

Accedeix al
SAFonline
clica aquí
I ja pots accedir al SAF!
ATENCIÓ: L'ATENCIÓ PRESENCIAL ESTARÀ DEDICADA EN EXCLUSIVA A LES PERSONES ABONADES AMB RESERVA D'ESPAI O D'ACTIVITAT DIRIGIDA FINS A NOU AVÍS.
       Vine a recepció a signar el contracte i l'ordre de domiciliació bancària, de dilluns a divendres durant tot l'horari d'obertura, i els dissabtes fins a les 14 h, llevat dels períodes amb horaris d’obertura especials (agost: de dilluns a divendres, fins a les 14.30 h / Pasqua i Nadal: no hi ha gestió presencial d’abonaments -només online-).

Has de portar-nos:
· el teu DNI, NIE o passaport
· el document que acredita que ets comunitat universitària o vinculada o que pots gaudir d'una promoció, si escau.
· l'ordre de domiciliació SEPA, si no ets titular del compte bancari.
· el llibre de família, en cas que hagis triat una quota familiar.

El primer dia gravarem un nombre limitat de punts de la teva empremta perquè l'accés al SAF és digital i intransferible. 
La propera quota ja et vindrà domiciliada, així com el càrrec de l'assegurança esportiva anual.
Si ho prefereixes Pots fer l'abonament de forma presencial
ATENCIÓ: FINS A NOU AVÍS NO ES PODRAN REALITZAR NOVES ALTES. 
Al taulell d'atenció al públic, pots fer gestions presencials d'abonaments (i inscripcions) en qualsevol moment de l'horari d'obertura de dilluns a divendres i els dissabtes fins a les 14 h, llevat dels períodes amb horaris d’obertura especials (agost: de dilluns a divendres, fins a les 14.30 h / Pasqua i Nadal: no hi ha gestió presencial d’abonaments -només online-).

 Per fer-te persona abonada, has de portar:
 · el teu DNI, NIE o passaport
 · el document que acredita que ets comunitat universitària o vinculada o que pots gaudir d'una promoció, si escau
 · les dades bancàries per poder-te domiciliar les quotes
 · l'ordre de domiciliació SEPA, si no ets titular del compte bancari.
 · el llibre de família, en cas que hagis triat una quota familiar.

Et gravarem un nombre limitat de punts de la teva empremta perquè l'accés al SAF és digital i intransferible. I et domiciliarem el pagament de la matrícula, la primera quota i el càrrec de l'assegurança anual. I ja podràs accedir al SAF, des del primer dia!  
HORARIS
DE LES ACTIVITATS
clica aquí