Del que passa al SAF, tu n'ets protagonista! NOTÍCIES
A partir de l’1 d’octubre Novetats a les reserves!
Ampliem el temps de reserva dels espais esportius fins a 75 min i podràs gaudir de més d'una reserva d'activitats i d'espais esportius al dia. També doblem activitats i n'oferim en cap de setmana. Degut a l'actualització del sistema, les reserves per a l’1/10 excepcionalment no es podran fer fins a les 22.15 h del 30/09. Més informació i més novetats a LLEGIR MÉS 
Llegir més
A partir de l’octubre Reactivem les quotes d’abonament
L’oferta d’activitats, d’espais esportius i de franges horàries es va normalitzant, i a l’octubre, tornarem a domiciliar les quotes d’abonament. En cas que no puguis venir al SAF, pots cedir el teu abonament individual a una altra persona amb la Promoció Vine per mi. Si decideixes cursar la teva baixa, hauràs de comunicar-la abans del 25 de setembre a saf.usuaris@uab.cat. Fem salut, fem esport.
Llegir més
en grup reduït i estable Tornen les activitats Premium
Si vols practicar Ioga (90 min), MAT Pilates (50 min) o Mètode Feldenkrais® (50 min), en grup reduït i estable, des de l'octubre tens les activitats Premium, a un preu de 40 eur per grup horari per al període complet. El 1r període va de l'1 d'octubre al 21 de febrer i obre INSCRIPCIÓ ONLINE (places limitades) a partir del 22 de setembre. Ara amb un grup de IOGA els dijous a la tarda per l'alta demanda! Més informació sobre les ACTIVITATS PREMIUM.
Llegir més
PER A ALUMNES DE 1R DE GRAU PROMOCIÓ BENVINGUDA UAB
Aquesta promoció permet l'accés lliure i gratuït a les instal·lacions esportives del campus i a les activitats dirigides generals, a estudiants de 1r de grau, fins al 31 d'octubre.  Degut a la Covid19 cal cita prèvia per a inscriure's (veure LLEGIR MÉS)
Per a més informació i veure les condicions
Llegir més
Avís! Reserva de piscina gran per carrils
A partir del diumenge 20 de setembre, les reserves per a la piscina gran passaran a fer-se per carrils i continuaran incloent el dret d'ús del solàrium. Aquest nou sistema s'activarà el diumenge dia 20. 
Recorda que per fer reserves has d'accedir a https://uab.deporsite.net amb les teves credencials de SAF online.
Llegir més
Des del 15/09 més espais esportius Obrim l’edifici del poliesportiu i altres espais!
A partir del 15 de setembre, tens molts més espais disponibles: pàdel del poliesportiu, pavelló (bàsquet, bàdminton, voleibol), frontó, rocòdroms i sala de Boxtraining. Més informació a LLEGIR MÉS
Llegir més
Novetats Moltes més activitats a l’octubre
A partir de l’1 d’octubre doblem l’oferta d’activitats dirigides presencials i podràs gaudir de 60 sessions setmanals. També seguirem oferint 6 sessions virtuals de diferents modalitats i tornen les activitats Premium (ioga, Pilates i Feldenkrais)!. Consulta més informació sobre les novetats que t’esperen a LLEGIR MÉS
Llegir més
INSCRIPCIÓ al setembre ESCOLES ESPORTIVES UAB 20/21
La inscripció s’obrirà el 14 de setembre (a les 12 h) per a participants en el curs anterior i a partir del 17, a tothom. Amb preus des de 90 EUR tot el curs i avantatges per a les quotes familiars! Més informació sobre la inscripció i les mesures de prevenció Covid19 de les escoles a LLEGIR MÉS
Llegir més
Torna amb energia HORARIS I ACTIVITATS DEL SETEMBRE
A partir de l’1 de setembre tornem a l’horari habitual de 7.30 a 22 h, de dilluns a divendres, i també els caps de setmana, dissabtes de 8 a 20  h, i diumenges, de 9 a 14 h. I encetem nou horari d’activitats: 30 sessions presencials a la setmana amb més classes a l’exterior i fins a 9 virtuals a l’app a partir del dia 7! . Recorda que per accedir al SAF tant per fer ús lliure com activitats dirigides, cal fer reserva prèvia.
Llegir més
A partir de l'1 de setembre Atenció al públic
L’atenció al públic presencial serà sempre amb CITA PRÈVIA i estarà dedicada a les altes de nous abonaments i a les persones ja abonades que necessitin fer algun tràmit. Per a consultes, informació o problemes fent reserves online, truca al 93 581 19 34 perquè t’ajudem. Consulteu tràmits per correu-e a LLEGIR MÉS.
Llegir més
Dona’t d’alta amb CITA PRÈVIA JA POTS ABONAR-TE AL SAF
Tens un preu molt especial aquest estiu. Tan sols has de pagar la matrícula i una única quota mensual que serà vàlida fins a finals de setembre*!  I si et matricules ara a la UAB, llegeix aquí com aprofitar la promoció de matrícula acadèmica. En ambdós casos, per venir a fer l’alta has de sol·licitar CITA PRÈVIA. Trobaràs les instruccions avall, a LLEGIR MÉS. Gaudeix molt del SAF aquest estiu!
Llegir més
PROMOCIÓ EXCLUSIVA ABONATS SI NO POTS VENIR A L'ESTIU, CEDEIX EL TEU ABONAMENT!
Si ets titular d'abonament individual i no pots venir al SAF durant l'estiu, ara pots cedir el teu abonament a una altra persona durant el temps que vulguis entre el juliol i finals de setembre, gràcies a la promoció VINE PER MI A L'ESTIU!
Llegir més
SER DEL SAF
ET DONA MÉS AVANTATGES
clica aquí
ACTIVITATS RECONEIXEMENT ACADÈMIC, curs 20/21 A LA UAB POTS FER ACTIVITAT FÍSICA I ACONSEGUIR CRÈDITS!
Tens activitats esportives que et permetran obtenir crèdits!
Completa el teu currículum fent esport a la UAB! Informa’t de l’oferta al teu abast a LLEGIR MÉS

Llegir més
Novetats al SAF, a partir de l'1 de juliol Manual de Reobertura - novetats!
Amb moltes ganes de retrobar-te, vet aquí el manual de reobertura amb les novetats que trobaràs al SAF a partir de la reobertura de les instal·lacions. També tens disponible el manual per fer la reserva prèvia per venir al SAF. Caldrà accedir-hi amb codi QR, descarrega l'app per aconseguir el codi desplegant LLEGIR MÉS. Benvinguts i benvingudes al SAF, novament! Versions dels manuals en castellà a LLEGIR MÉS
Llegir més
Cal reservar espais esportius i activitats Nou manual de reserves actualitzat!
A partir de l’1 de juliol de 2020, per accedir al SAF és imprescindible fer reserva prèvia VIA ONLINE. Podràs fer màxim una reserva des de les 0:01 h del dia d’abans per a un espai esportiu d'ús lliure i per a una sessió d'activitats dirigides que estiguin disponibles. Trobaràs el manual clicant avall, a LLEGIR MÉS
Llegir més
PROMOCIÓ AMB LA MATRÍCULA ACADÈMICA SI ESTUDIES A LA UAB, ABONA'T AL SAF DES DE 19,65 €/MES
Mentre et matricules a la UAB, selecciona l'abonament al SAF i gaudeix de més d'un any per només 275 €! Aprofitaràs les instal·lacions esportives del campus i les activitats dirigides fins al 30 de setembre de 2021 al millor preu! Demana cita prèvia per acabar el teu abonament (+ info a LLEGIR MÉS)
Llegir més
Si ets estudiant UAB
això t'interessa!
clica aquí
Obrim el dia 1 de juliol! T'esperem al SAF i seguim online!
Moltes novetats t'esperen per poder fer una pràctica esportiva segura i còmoda. I aquest estiu t'oferim unes condicions d'accés molt avantatjoses per compensar el temps de tancament. Aquí trobaràs tota la informació. Seguim atenent-vos en línia per temes variats  i, si has fet activitats amb Reconeixement acadèmic aquí t'informem de com i quan podràs tramitar els teus crèdits. Consulta els recursos online encara actius a LLEGIR MÉS!
Llegir més
T'ajudem a estar en forma! Mantenim el SAF des de casa
Les sessions online és mantindran a partir de l'1 de juliol, amb el SAF ja obert, per qui no pugui o no vulgui venir. Troba més informació dels recursos que t'oferim per seguir fent activitat física a casa (Assessorament, programes d'Entrenament personalitzat, oferta de classes virtuals) desplegant LLEGIR MÉS 
Llegir més
La UAB fa front a la Covid-19 Tothom hi pot col·laborar!
Amb les nostres aportacions podem ajudar a culminar aquests tres projectes: Desenvolupar una vacuna, imprimir material de protecció en 3D UAB Makers contra la COVID-19 i ajudar a infants amb risc d'exclusió social CROMA 2.0 als casals d’estiu.
Llegir més
A la sala fitnes Fes el test de potència per al cycling
El test et servirà per valorar el teu nivell de condició física, posar-te nous reptes, programar la bicicleta amb major precisió i ajustar-la al teu nivell actual de condició física. I si ja l'has fet anteriorment, podràs conèixer les teves millores. Si tens reserva per a la sala fitnes, demana fer el test al personal tècnic! Més detalls a LLEGIR MÉS
Llegir més
Aprovats pel Consell Social de la UaB Preus del SAF 2020
En la reunió del 24 d'abril de 2020 la Comissió Econòmica del Consell Social ha ratificat els preus del SAF 2020 i algunes normatives. També ha aprovat els preus de les activitats del SAF 2020-2021.
LLEGIR MÉS us destaquem algunes de les novetats.


Llegir més
Saps que amb SAF Training
tens un entrenament personalitzat gratuït?
clica aquí
Inclou fills i filles fins als 23 anys! Aprofita la quota familiar
Gaudeix dels serveis i de les instal·lacions del SAF també amb la teva parella, fills, i fins i tot amb els teus pares, si viviu tots al mateix domicili. 
Els infants i joves fins als 16 anys tenen molts més avantatges com ara gaudir de les Escoles Esportives UAB per un preu fantàstic. Descobreix-los!
Llegir més
Més informació
Escoles Esportives UAB
clica aquí